GSÜ KAGEM ve Hukuk Kulübü tarafından düzenlenen “Hukuk Kariyer Günleri 2018”, 20 Şubat’ta başlayıp 07 Mart’ta sona erdi. Üç haftaya yayılan bir süreçte beş gün boyunca gerçekleştirilen etkinlikte, Clifford Chance ve CMS gibi uluslararası ortaklı hukuk bürolarının yanı sıra Pekin & Pekin, Yavuz & Uyanık, Özay, Deriş, İpek & Akın, B+B Legal gibi önemli avukatlık bürolarından hukukçular öğrencilerimizle bir araya geldi. Garanti Bankası ve Siemens de, Hukuk Kariyer Günlerimize, Hukuk Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Baş Hukuk Müşaviri düzeyinde katılım gösterdi. Öğrencilerimizin kamu sektöründeki kariyer olanaklarını da bütün yönleriyle tanıyabilmeleri amacıyla Emekli Büyükelçi ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Yargıcı Rıza Türmen, Emekli Anayasa Mahkemesi Üyesi Fulya Kantarcıoğlu, Emekli Hakim ve Rekabet Kurulu Üyesi Dr. Kemal Erol ile akademisyenler Prof. Dr. Fazıl Sağlam ve Dr. Mehmet Karlı Hukuk Kariyer Günlerinde deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştılar.